Tilmed til nyhedsbrevet
Din e-mail:

Besked:

Nyhedsbrev
Café Peber & Mynte siger Farvel
Men først til slut juni - vi har et dejligt forår sammen

Kære Gæster til café Peber&Mynte, JA, det er rigtigt, at caféen er sat til salg.

Mange af jer har allerede set nyheden i sidste uge d. 28. februar i Lokalavisen Valby, der havde en meget flot og uddybende artikel om de 7½ år café Peber&Mynte har holdt til i Vigerslev.

Det har været en lang og hård beslutning, hvor jeg har erkendt, at nok kører det nye koncept med catering og selskaber over al forventning både i forhold til en langt mere fleksibel arbejdstid, men også en ok økonomi. Tilgengæld har jeg gjort køb på min oprindelige tanke om at have en café for lokalområdet, hvor relationer var det primære.

Der er ikke noget bedre end fest og jeg har leveret mad og arrangeret et utal af fester de sidste 7 år og specielt de sidste 2 år – lige fra barnedåbe, konfimationer, fødselsdage til guldbrylluper samt generalforsamlinger og foreningsmøder. Det er festligt, når arrangementet er i gang, men forberedelserne med at snitte, hakke, koge, stege, etc. er for mig blevet for ensomt og ensidigt. Jeg må indse, at jeg skal videre på min vej og finde nye udfordringer, ny kreativitet og ny energi.

Lige så afklaret jeg er med beslutningen, lige så vemodigt ved jeg, at det går hen og bliver, når døren låses for sidste gang. Café Peber&Mynte vil dog være åben i dette dejlige forår og være fyldt med god stemning helt frem til slutningen af juni, hvor vi slutter af med en brag af en fest.
En rigtig fest weekend d. 21. og 22. juni med loppemarked, trylleri, musik, softice og mad.

Det har været et EVENTYR - med alle de op og nedture, der hører sig sådant et til. Den interesse og opbakning som caféen har fået af hele nærmiljøet både i Vigerslev og Valby….og endnu længere væk - har for mig været ud over det sædvanlige. Jeg skylder alle, der har besøgt og støttet café Peber&Mynte - både ugentlig, månedligt og mere sporadisk – en STOR TAK.

Drømmen er nu, at der er nogen, der vil tage over og fortsætte med at drive stedet som café med fornyet energi og nye idéer.
I vil blive underrettet om afsluttende FEST weekend.

TUSIND TAK for denne gang.

Kærlig hilsen

Sanne

PS. Klik på nederste billede her til højre og tag på en billedtur tilbage i tiden.café Peber&Mynte


Forrige nyhedsbrev
Fastelavn, Valby Kino og meget mere
Fastelavn
Søndag d. 2. Marts fra kl. 11-13
I år ligger fastelavn sent, men det forhindrer os ikke i at lave årets sjoveste begivenhed. Fantastiske FASTELAVN - for 8. år i træk fejrer vi dagen traditionen tro sammen med Dagli Brugsen. Kom udklædt og slå katten af tønden omme i gården. Dagli Brugsen sørger for tønder og godteposer. Efterfølgende kan alle udklædte få gratis kakao ude foran caféen og inde i caféen kan alle købe hjemmelavede fastelavnsboller med creme, marcipan, nougat eller flødeskum til kun kr. 15 pr. stk. Tilmelding er nødvendig og sker ved opskrivning inde hos Dagli Brugsen.

Brunch
Søndag d. 2. Marts fra kl. 9-14
Og når vi nu alligevel slår dørerne op for fastelavn, ja så vil der også være brunch. Caféen er åben for brunch – for alle - allerede fra kl. 9.
Kom og smag vores brunch - som du kender den - med friskbagte boller, quiche, Jamie Oliver brød, pålæg, oste, salater, syltetøj og saft fra Søbogaard og ikke mindst vores store kagebord.
Pris pr. voksen kr. 130,-
Unge 9-15 år kr. 85,-
Børn 2-8 år kr. 40,-

10% på biografbilletter i Valby Kino
Torsdag d. 13. Februar til og med onsdag d. 4. Juni
Film skal ses i biografen. Og specielt i Valby Kino.
For 7 år siden skrev mange af jer under på, at Valby skulle have en biograf og nu skal I tilgengæld have mulighed for at gå i biografen med rabat.
Gem kvitteringen når I spiser i café Peber&Mynte om torsdagen og veksel den til biografbilletter i Valby Kino en uge frem - til og med onsdagen. I får 10% rabat på biografbilletter svarende til det antal gæster I var i caféen.
Ordningen gælder til og med maj.

Stand-up Comedy hos café Mæt
Onsdage til og med juni – kl. 20-22
Der sker så utrolig meget i Valby, men dette arrangement må bare gives videre. GRATIS Stand Up Comedy i den gode café Mæt, der ligger i Valby Kulturhus ved Toftegårds Plads.
En garvet vært, fire til otte komikere, en mikrofon og et publikum er elementerne for disse onsdage aftener, hvor unge komikertalenter eksperimenterer og udvikler deres materiale.
Et super godt sted at mødes, når nu café Peber&Mynte ikke er åben den dag
Vi ses til en sjov aften.

Brødhjørnet
Byens bedste brød
Husk vores gode bager på hjørnet af Vigerslevvej og Landlystvej. Her kan I købe de bedste brød og kager.
Numan holder stadig standarden og i caféen kan vi ikke gøre det bedre selv, så vi lader os aflaste og får brød til diverse arrangementer leveret af Brødhjørnet. TAK.

Nyt koncept
Kære Gæster
Tiden er kommet til at der igen sker noget nyt i cafe Peber&Mynte.

Efter mere end 5 gode og travle år skal der ændres på konceptet, så cafeen bedre kan opfylde den stigende efterspørgsel, der er til selskaber og catering.

De sidste par år har cafeen været ramme for et hav af fester og bragt rigtig meget mad ud af huset. Der har været alt fra barnedåb, konfirmation, bryllup, guldbryllup og såmænd gravøl, ligesom der er fejret mangt en fødselsdag, alt fra 1 til 90 år. Skolebestyrelser, personalegrupper, generalforsamlinger og foreninger har lagt vejen forbi og holdt komsammen i cafeen.

Selskabslokale og cateringforretning
Det skal der være meget mere af og derfor forvandles cafeen fra d. 1. marts til et selskabslokale og en cateringforretning.
De hjemmelavede kager og maden, der snittes, hakkes og steges fra bunden bliver der ikke ændret på. Når festen skal holdes i cafe Peber&Mynte eller maden bringes hjem til selskabet, vil vi stadig sørge for kreativ og god hjemmelavet mad.

Åbent torsdag kl. 16 til 21, til aftensmad
Ændringen er drastisk også for os – så fremover vil vi alligevel holde åbent til aftensmad om torsdagen fra kl. 16 til 21. Med en times udvidet åbningstid til aften, håber vi på, at cafeen stadig kan være et hyggeligt mødested for alle jer trofaste gæster.

www.peber-mynte.dk
På hjemmesiden kan I allerede nu se eksempler på menuer og priser. Ring eller skriv endelig for at få det tilbud, der lige netop passer til jer og jeres gæster, når den specielle anledning skal fejres.
Det er også på hjemmesiden at torsdagens ret, kage og dessert vil bliver lagt op. Ligesom kommende begivenheder som cafeen vil åbne dørene for, f.eks. vinsmagning, musik, Halloween og andre spændende arrangementer vil blive annonceret.

Fortsat glæde
Det nye koncept skal sikre, at cafeen får tid og ro til at gæsterne fortsat kan have glæde af hinanden.
Jeg ved, at I er mange som vil undres over denne ændring af koncept, men jeg håber, at vi sammen kan få det bedste ud af forvandlingen. Jeg glæder mig i hvert fald til at åbne dørene for det nye koncept d. 1. marts.

På glædelig gensyn

Sanne